Comiat companyes i companys de 6è

Quina alegria, veure com heu crescut en tots els aspectes sense perdre els vostres somriures!

Teníeu 6 anyets alguns, 28 petits mons per atendre. Lletra lligada, lectura, numeració, càlcul… Però també plàstica, relaxació, cançons, poemes, danses, expressió corporal, textos lliures, bloc d’aula, diari personal…
Molts somnis de fer-ho tot de manera diferent, adaptada a les vostres necessitats i inquietuds, a la vostra vitalitat per expressar-se, quan podíem començar les classes, és clar… L’anomenada “innovació”, que jo m´estimo més dir “renovació pedagògica” es pot entendre de moltes maneres. La meva, humilment, intenta preservar espai i temps per a la creativitat dels alumnes i del propi mestre. Així de fàcil. Així de difícil.
Aquí us deixo algunes de les activitats que més us agradaven. Textos que vau escriure, obres de teatre que us vau “inventar” vosaltres, festes sorpresa que organitzàveu, l’hort que vau “mimar”…
Però no oblideu mai que hi ha moments per tot, que l’esforç és necessari i el seu fruit comporta l’alegria de tot el que aprenem, del creixement personal. Recordeu en quin curs va haver un company que ens va dir totes les taules saltejades? Sí, vau treballar de valent. Tot el que heu après anirà amb vosaltres, per sempre i, sense dubte, us ajudarà.
Valoro especialment el treball imprescindible de les actituds i dels valors. La predisposició a escoltar-nos, a acceptar les aportacions de tothom, a apreciar-nos com som, però intentant millorar. Aquest és el treball en equip del qual estic més orgullós cada any.
Moltes gràcies, de tot cor. Seria impossible resumir aquí tot el que vaig aprendre amb vosaltres i tot el que em vau donar.
Us deixo alguns enllaços més:

https://blocs.xtec.cat/projecteestells/2017/05/17/espai-i-temps/
https://blocs.xtec.cat/projecteestells/2015/04/24/la-cavallera-georgina-i-el-petit-drac/
https://blocs.xtec.cat/projecteestells/2015/12/17/hem-folrat-les-columnes-del-porxo/
https://blocs.xtec.cat/projecteestells/2016/03/29/ombres-xineses/
https://blocs.xtec.cat/projecteestells/2017/05/08/com-vam-comencar/

https://blocs.xtec.cat/projecteestells/2017/05/19/iniciativa-presentada-a-la-trobada-descoles-verdes/

Aquest article ha estat publicat en Ed. Visual i Plàstica, Escola verda, Escrivim i ens escriuen, Habilitats socials, Iniciativa. Improvisem., Lengua Castellana, Llengua Catalana, Mate+ticades, Medi, Música i art, Poesia, Projecte "Creadors en acció", Projectes, Teatre, Tutoria, Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Comiat companyes i companys de 6è

 1. Tere diu:

  Qué Bravo, los niños, las niñas y su gran profesor José. Cuantas cosas hacéis y trabajáis.
  Que sigáis siempre así.

 2. José Ángel diu:

  Muchas gracias, Tere. Viniendo de una compañera como tú, con tu trayectoria, es más que una alegría leer esas palabras.

 3. Preciosa despedida, estoy seguro de que a mas de uno se le ha escapado una lagrimita, qué grande

 4. José Ángel diu:

  Muchas gracias, papis. Ha sido todo un privilegio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *