La noche de/la nit de halloween monstruosa

Siete monstruos estaban en una casa encantada. Alguien llamó al timbre. Era el repartidor de pizzas. Los siete monstruos salen a la puerta. El repartidor se pega un susto y sale corriendo. Se le cae la pizza y los siete monstruos se ríen.

Surten al carrer perquè és la nit de Halloween. La gent pensava que era una disfressa, perquè no sabien que eren monstres. Els set monstres es fan amics del repartidor de pizzes. Els set monstres i el repartidor es disposen a menjar-se la pizza. Quan comencen a menjar, els monstres li diuen al repartidor que són monstres de veritat. Llavors el repartidor es desmaia. Li fan la rehabilitació del suport vital bàsic i li tiren aigua a la cara. Quan es va despertar, va intentar treure les màscares dels monstres, però no podia. Un dels monstres es va enfurismar, va agafar un tros molt gran de pizza i li va llençar al repartidor a la cara. Va perdre la memòria. No recordava res.

Noa E., Sara, Eric L., Ana Paola, Marcel, Isaiah, Roger i Martina.

Aquest article ha estat publicat en Escrivim i ens escriuen, Iniciativa. Improvisem., Lengua Castellana, Llengua Catalana, Projecte "Creadors en acció". Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *