You can fly without wings

Aquest curs hem treballat de valent. Ha pagat l’alegria. Tot el que hem après va amb nosaltres, gràcies a l’esforç que hem fet.

Però també hem trobat moments per fer activitats amb les quals apreníem de maneres diferents. Algunes, fins i tot, no dirigides, autoorganitzades, improvisades, on la nostra iniciativa i tot el que fèiem des del començament demanava una predisposició a escoltar-nos, a acceptar les aportacions de tothom… Aquest és el treball en equip que ens agrada més.

 

Aquest article ha estat publicat en Ed. Visual i Plàstica, English, Escrivim i ens escriuen, Habilitats socials, Lengua Castellana, Llengua Catalana, Música i art, Poesia, Projectes, Teatre, Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *