Text lliure 2

El robot

 

Hi havia una vegada un nen que es va trobar un paquet a la porta i el va obrir. Va veure un robot! Li va dir al robot:

-Em pots fer els deures, si us plau?.

-Val –va dir el robot

-Em faràs tots els deures.

-Val –va dir el robot.

Avorrit de fer-li els deures, al final, el robot se’n va anar.

Van enviar un altre paquet, el nen el va obrir i va veure un gos. Va anar a passejar-lo al parc. Quan van anar a casa, es va fer caca a casa. Ho va tenir que rentar. Per la nit es va aixecar el gos i es va fer caca al llit del nen. Al dia següent es va trobar la caca al llit i li va dir al pare:

-Hi ha una caca al llit.

-Val, ara vaig a rentar-lo –va dir el pare.

I van viure feliços i van menjar anissos.


Aitor

 

 

El cotxe ràpid

 

Hi havia una vegada un cotxe vell que vivia al desert. Es deia Mate, i el seu millor amic, Raio Matguin. Un dia van decidir anar a Tokio perquè era la ciutat dels cotxes i la ciutat del kung fu. Van anar en vaixell, i el vaixell va bolcar. Van anar nedant.

Quan van arribar a Tokio, estava ple de llums i d’edificis. Un cotxe els va desafiar a una cursa, a Mate i Raio Matguin. La cursa era des d’una rotonda. Va començar la carrera i va guanyar Mate. El van coronar el cotxe més ràpid del món.

 

José Antonio G.

 

 


El nen que va anar molt lluny

 

Hi havia una vegada un nen que va anar molt, molt lluny. Tenia divuit anys. Abans d’anar molt lluny, va anar a l’escola de conducció per fer-se el carnet. Al dia següent, es va trobar una nena que es deia Maria i tenia setze anys. Després es van trobar un coet espacial de veritat. El nen va dir:

-Anem, anem! que anirem a la lluna! Per què no explorem de què està feta la lluna?

-Si, si! –va dir la Maria.

El nen es va trobar un extraterrestre. I després van trobar un altre i un altre. Van trobar milers i milers. Hi havia un extraterrestre que parlava el nostre idioma i era molt divertit.

 

Fran

Aquest article ha estat publicat en Els nostres contes, Escrivim i ens escriuen. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *