UNA CARTA PER A LA GUIDA.

Hola Guida és tic molt contenta que magis escrit un comentari a la meva redacció de les meves vacances,ja vec que tu tambè tu has passat d`allo més be amb el teu marit a Menorca.A la mateixa vegada estic trista perquè t`has anat del cole però cada dia penso en tu.A una cosa més espero que et vagi ve com amestra perquè a mi m`agrades molt com a mestre i hem saguiras agradant.Que pena que ja no pudem fer els blogs per els mig dies.Ara la nostra professora de català és la Carmen que tambè és molt bona ensenyant català. UNA ABRAZADA I MIL PETÓN DE LA QUE ERA LA TEVA ALUMNE DE CINQUÈ I DE LA QUE SERA SEMPRE……….FINS UN ALTRE VEGADA QUE ENS ESCRIVIM………………….. D` ELISABET.

One thought on “UNA CARTA PER A LA GUIDA.

  1. Guida

    Hola Eli, jo també pens molt amb voltros… què deuen fer? com els hi deu anar? molts deures? ganes d’estudiar? . Els blocs els podeu seguir igual, perquè ja en sabeu, i na Carmen també en sap molt. Així que te desig un curs fantàstic i t’envio una abraçada molt gran.

    Guida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà