Ens translladem!!!!

A partir del curs 2008/09, el bloc de cicle superior ja no serà LA VIDA A L’ESCOLA sinó TREBALLEM UNA MICA, un nou bloc fet per la Sònia pels alumnes de 5è i 6è que conté tota la informació del bloc de l’any passat. Agraïm als alumnes i als pares el seu suport. Clicant al dibuix podeu accedir al nou bloc.

4 thoughts on “Ens translladem!!!!

 1. LORENA

  Guida perque t´has anat del cole no i a dret vui que tornis amb tu era mes divertit ara es un rollo torna siusplau m´en posu trista cada vegada que veg la foto de les teves vacances pensant que ja no tornaras torna Guida
  siusplau!!!
  lore

 2. Guida Post author

  Lorena, jo també tinc ganes de veure’us, de saber com us ha anat l’estiu i amb quanta il·lusió porteu el sisè…. i també de veure el teu germanet Rubén!!!!. De moment encara no tinc feina. Estic apuntada a la llista d’interins de la Generalitat i no sé quan em cridaran així que és com si encara tengui vacances. A l’escola em van brindar una plaça de 13 hores (a l’ESO) però no la vaig agafar perquè necessit treballar a jornada completa. Qualque dia d’aquests vindré a veure-us i mos posarem al dia de tot!!!!. Una aferrada mooooolt forta i que xaleu molt amb els companys!!!! M’imagin que el primer dia devia ser una festassa tornar-vos trobar.

  Guida

 3. Laura

  Guida torna et trobem a faltar jo,estic bé escriu haviat las vacançes las he pasat a marina d’or y vaig fer dos radaccions com bas dir ja faig 6è de primària!!!!!!!!!!
  petons i abaraçadas Laura Puchades Gutierrez

 4. Guida Post author

  Hola LAURA, jo també us recordo molt. Esper que t’ho passis molt bé a sisè i no deixis d´escriure aquelles fantàstiques redaccions!!!!. Per què no vas penjar les redaccions de les vacances al bloc?. Però ara les heu de penjar al bloc nou. Una abraçada,
  Guida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà