Les meves vacances

Hola guida sóc la Lore i ara t´explicarè les meves vacances:
Tot va començar quan s´en va acavar el cole tots contents perque ens anaven de vacances ,uns mès que altres.
La ùltima semana de juny vaig estar amb la meva cosina gran que ens u vam pasar d´allo mès bé!
Tot el mès de juliol i el 1r día de agost vaig anar al casal hispano amb vaig fer moltes amigues
hem vaig trobar a nenes que van vindre l´any pasat i d´altres noves com la Elisa i la Ares que a la Ares la coneixia,feiam classes de hip hop i vam guanyar el premi del concurs que feiam contra mès casals,les profes del meu germà també són amigas meves encara que eran una mica mès grans es deian: Laura , Lídia , Lara , Andrea , Alba i Andrea.Ens u vam pasar molt bé!
Les dues primeres semanes d´agost vaig estar la meva mare.
despres d´aquestes semanes vam anar al poble que es diu Los Giles(Olva-Terol) vaig jugar amb la meva amiga mireia i vaig anar a San Agustín a veure les meves cosines ,al seguent dÍa vam anar a Barracas a veure el meu cosi i la meva cosina i a veure las vaquilles i el toro envulat hem vaig fer una amigue que es deia paula.
Al seguent día vam anar cap a tosa una semaneta molt divertida vam busejar,jugar,balla a la platje,perque una noia va montar in tableru de fusta i totes les nenes, noias i avias ens vam posar a moure la cintura,tambè vam pujar en un tren que et pujaba al castell ens u vam pasar molt bé!!!
Despres estem 3 semanas amb el papa i el pasat cap de setmana vam anar a tarragona amb els meus tiets vam entrar a un parc aquatic que es deia Aquopolis hem vaig pujar a totes les atraccions de grans i de petits desprès vam anar a veure un espectacle de dofíns i lleons maríns va ser molt divertit , hem vaig fer una foto amb el lleo marí hem donava un petó i jo l´abrasaba desprès feia olor a peix, hi havia la piscina gegant on feien l´ espectecle i quan es va acabar vaig anar correns a veure els dofíns el vaig tenir devant meu i el Ruben va dir els dofíns dormen el el mar i el dofí va fer amb el cap cap adalt i cap abaix desprès tornem a tossa de mar i ja cap el cole!!!!
Tinc moltes ganas de veure a les meves amigues tinc nervis a la pancha per comencar el cole!!
petons

Lorena

4 thoughts on “Les meves vacances

 1. Guida

  HOLA LORENA, m´ha encantat llegir el teu escrit. Na Carmen també segueix el bloc i li agrada saber què feis. És fantàstic poder estar comunicades així. Quina llàstima que no hagis pogut penjar la teva foto amb el lleó marí, devia ser boníssima…. què xistós en Rubén qui va dir que els dofins dormen a la mar. Estic contenta perquè veig que us ho heu passat molt bé els dos germans i que heu fet un munt de coses. Ara vaig a penjar el resum de les meves vacances. Segur que a sisè t´ho passaràs bomba i els nervis t’espassaran de cop.
  Una abraçada molt, molt gran.
  Guida

 2. LORENA

  Hola Guida soc la Lore saps a mi tambe m´agradat llegir el teu escrit aaaa iii e portare una fotocopia demà a l´escola que guai ja torna el cole!!!!

 3. Guida

  Hola Lorena. Quin dia més bo que deveu haver passat avui a classe!!!!. A partir d´ara tindreu un nou bloc que va fer na Sònia per cicle superior. Allà hi he posat la notícia del vostre bloc sobre la televisió. Una abraçada molt, molt gran i molta sort per aquest nou curs.
  Guida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà