LES MEVES VACANCES

Hola Guida sóc la Eli i ara t`explicare les meves vacances,la meva familia i jo anshem quedat a qui a Barcelona peró si que em anat a la picina,a la platja,a la muntanya amb els meus amics que són:La Raquel,la Marta,Sergio i molts mes.Per a las nits el meu pare amb comprava un gelat i m`anava a casa a veure la televisio com operacion triunfo,los Serranos ect.Sempre m`ha anava a dormi a las 2o a las 3 de la matinada.Per el matí m`aixecava a las deu imija asmozava i veja las series de Antena tres com Al otro lado del portal,Pipi Cazarlargas .
I en a l`agot al meu pare va tenir vacances i anaven d`excurcions.
Al tibidabo,al zoo,el cinema i a molts llocs mes.
I ja tinc ganes de começar el col·legi.
ADEU ELI.

2 thoughts on “LES MEVES VACANCES

 1. Guida

  Hola Eli, quina sorpresa més bona trobar el teu escrit. M´ha agradat llegir-lo i saber que fas tantes coses en s’estiu. Jo som a Menorca i pas el temps entre anar a s’hort a collir tomàtics i obregínies, cuinar, llegir i nadar.

  Una abraçada molt gran,
  Guida

 2. LORENA

  Hola wapa m´agradat molt el teu escrit
  et trobo molt a faltar a tu i tota la classe
  incluint les profes!!!

  vui tornar al cole!!
  petons

  lore

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà