LA SETMANA SANTA A CASA EL MEU COSí

El que a mi més m’ha agradat de Setmana Santa és quan vaig anar a casa del meu cosí .Quan vam arribar,tambè hi havia els seus cosins,l’hector i l’hugo.Més tard,va vindre el Toni i després la meva cosina Carolina.Quan ja hi érem tots,el meu cosí David va penssar un joc.Mentra tots pensàvem a l’Hugo se li va ocórrer de baixar i pujar escales,llavors el David va dir que d’acord.I afectivament vam pujar i baixar escales.Mentrestant el meu pare va preparar una fideuà per 19 persones.Quan vam acabar de pujar i baixar escales,el dinar ja estava fet,llavors ens vam seure i vam dinar.Quan vam acabar el David va dir de jugar un partit amb pilota.La Carolina anava amb el Toni,el david amb el Hugo,i jo anaba amb l’Hèctor..Quan vam acabar el partit vam jugar a penaltis i vam colar 8 pilotes.Quan ens vam cansar vam jugar a que un feia un personate i l’altre descobria quin feia.Mentra les mares i els pares estaven picant.Quan ja no sabíem quin personatge fer els pares se’n volien anar a casa, llavors ens en vam anar tots a casa.Quan vam arribar a casa vam sopar i vam anar a dormir.AAAAhhhhhla fideuà estava boníssima!!!!

MIREIA ESTRADA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà