Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa la vaig passar al camping, a les Preses (Olot) . Tots els dies m’ho vaig passar molt bé, prò el dia que més bé m’ho vaig passar va ser dissabte per la nit. tota la tarda va ploure, i la Carlota i jo estàvem jugant a la Wii, i quan ens anavem a dormir vam veure que estava nevant molt. alesores vam treure el cap per la porta. Tots els veïns havien sortit, i jo no no vaig dubtar de fer el mateix, em vaig ficar els texans i l’anorac, i vaig sortir a fora. Era xulíssim, tot blanc…
Durant el diumenge ens vam estar tirant boles de neu entre la Carlota i jo.
Va ser una Setmana Santa passada per neu, pró xulíssimes!!!

Sílvia Aguilar

One thought on “Setmana Santa

  1. Guida

    He arribat a ca nostra a les 22 h. Obr l’ordinador i em trob aquesta sorpresa….. La Sílvia, la Paula, la Marta i l’Ester han sabut penjar soles els seus escrits: QUINA ALEGRIIIIIIA!!!!! Felicitats, noies!!!!!
    A les 5 no he vingut a la biblioteca (ho he oblidat totalment) i així i tot us n’heu sortit. Molt bé. Marta, he esborrat el teu article repetit.

    Comença una nova era pel nostre bloc.
    Guida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà