El que més m’ha agradat de la Setmana Santa

RiallaUn dia pel matí, feia núvols. Pensàvem que havia de ploure però anava aguantant. Vam decidir anar a comprar un regal per una amiga meva que es diu Xènia. Li vam comprar a una botiga que es diu “Splaf“. És molt gran,  tenen coses de nens i nenes, coses de casa , de jardins, de càmpings i coses així.

Per la tarda va caure força  calamarsada. El cel estava tot gris. De cop i volta va caure una calamarssada. Les boles eren del tamany  d’un cigró. Quan va  parar vaig anar a l’aniversari d la Xènia. El va  celebrar a la seva caravana. Per la nit dins la caravana se’n va anar la llum i no teníem calefacció. Hi feia molt fred. Per dormir vam haver de posar una manta, un llençol i una cotonada. Al cap de 15 minuts va tornar la llum, llavors vam engegar l’estufa i a dormir!!!. A mitja nit feia molta calor i ens vam destapar.

Laia Blanco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà