El neixement de la meva cosina

El moment més feliç de quan era petita va ser quan va néixer la meva cosina Alícia. Me’n recordo de que quan van sortir cap a l’hospital,van trucar al papa per dir-li que anaven a l’hospital. A mi em feia molta il·lusió perquè seria la cosina més petita que tindria ja que abans era jo.Vam anar a l’hospital i quan va néixer no me la van deixar agafar perquè jo era molt petita.Tenia el cabell tot negre, era moníssima!

Li vam regalar un osset de peluix, roba i llençols per al llitet.

No ho oblidaré mai!!!!

13 thoughts on “El neixement de la meva cosina

 1. Guida Al·lès

  Mireia, sí que està bé això de llegir les redaccions dels companys… estic contenta de veure´t per aquí.

  Guida

 2. Anonymous

  Hola Rocío sóc la Paula A i et volia dir que has fet una redacció preciosa. Ets una experta en fer redacció,t’ho dic de veritat. Segueix així,és un consell de la teva amiga

  Paula A.

  Adéu,un petó

 3. Anonymous

  rocio adivina qui te esta escrivint
  1 pista:Soc una nena de la classe
  2 pista:Moltes veguades juguem al pati juntes.
  3pista:vaig a angles estraescolar dilluns i dimecres.

  adivinaaaaaaaaa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà