Biologia

Bioquímica Genètica Ecologia Evolució Cèl·lula Microbiologia Metabolisme Zoologia
Imatge de previsualització de YouTube

En aquesta pàgina podeu disposar d’alguns recursos i d’algunes informacions que podem utilitzar a les classes de ciències naturals dels cursos de primer, de segon de l’ESO i en les classes de la biologia i geologia de quart de l’ESO. Naturalment és una selecció incompleta i en la xarxa podeu trobar-ne de molts altres recursos. Us recomano que hi navegueu tenint en compte sempre una visió crítica.

La diversitat biològica és immensa, moltes formes de vida ja no les coneixerem, han patit diferents períodes d’extinció, d’altres no les podrem conèixer perquè encara no hauran estat descobertes.

La ment humana sempre ha volgut posar un cert ordre en tot alló que l’envolta i la classificació i ordenació dels éssers vius no ha estat l’excepció.

Lynn Margulis ha contribuït molt en el coneixement científic de la vida. Us recomano que cerqueu informació en la xarxa de la seva activitat científica. D’una banda va elaborar la Teoria Endosimbiòtica i d’altra banda va formular la classificació de tots els éssers vius en cinc regnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *