El grup “Vermell” de l’escola Congrés-Indians.

El grup “Vermell” es va mostrar molt exigent amb els retratistes. No es conformaven amb qualsevol imatge. Molts d’ells tenien una idea al cap i volien que es fes realitat. Conseqüència: repetir, repetir i repetir fins que sortís allò que es desitjava. D’altra banda, també van plantejar un nou repte. Per alguns infants el lloc més especial del pati és el gronxador i volien sortir gronxant-se. Això era difícil, perquè, algunes vegades, sortia desenfocat o bé no s’aconseguia l’enquadrament desitjat.

Després de moltes proves aquí teniu una mostra de la feina feta:

Aina (P4)

Amets (P4)

Enzo (P4)

Jana P. (P4)

Martí D. (P3)

Ivette (P3) (Al gronxador)

Rebeca (P4)

Ona (P3)

Lea (P4)

Diego (P3)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *