Retrats al Pati de l’escola Congrés-Indians

Com ja sabeu, el projecte “Petit Cinema” està vinculat amb el “Taller de llum” que realitzem cada tarda a l’escola Congrés-Indians. Després de l’exploració fotogràfica que vam realitzar i de la que parlem en aquest article, vam decidir que ja era hora de mostrar les nostres cares i dir qui som.

 

Així doncs, vam sortir al pati i vam fer els nostre retrats. Primer cadascú pensava el lloc on volia fer la fotografia i, més o menys, per parelles ens organitzàvem: el que es feia la fotografia li deia al fotògraf que volia que sortís a la imatge (el rostre, el melic, un peu o la mà, per exemple). També es decidia si el protagonista de la fotografia volia sortir molt petit, molt gran o mitjà.

Revisàvem les imatges i, fins que la protagonista de la fotografia no quedava satisfeta, la tornàvem a fer.

Als següents articles que publicarem veure algunes mostres del treball realitzat pels infants.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *