El grup “Lila” de l’escola Congrés-Indians.

Com ja us vam fer saber a l’anterior article, cada grup de taller va realitzar una sessió de retrats al pati de l’escola. El grup “Lila” va ser el primer en fer-la i van voler dur objectes que tenim a l “Atelier della Luce” per fer-los servir i explorar l’espai una mica més.

Alguns duien lupes, d’altres ulls de mosca o calidoscopis i, fins i tot, rotllos de cartró llargs. En general, tots tenien les coses ben clares i va ser una sessió molt ràpida ja que el cel amenaçava pluja i van començar a caure algunes gotes.

Aquí teniu algunes mostres del procés dels infants:

No tots els infants van voler ser retratats. Per aquesta raó tenim mostres d’alguns, no de tots i totes. Aqui les teniu:

Mario Camilo (P4)

Eduard (P4)

Tristan (P4)

Gal·la (P4)

Clàudia (P4)

Quim (P3)

Arnau (P4)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *