Benvolgudes i benvolguts  alumnes i famílies,

 

Aquest bloc es va crear el curs 19/20 arran del confinament per la pandèmica de la COVID19.  Llavors ens trobàvem vivint una situació nova, inèdita per a totes i tots, que ens generava incertesa. Però de mica en mica ens vam anar adaptant.

Al llarg del confinament també vam saber trobar aspectes positius:  estar moltes més estones amb la família,  gaudir del silenci dels carrers, viure sense presses i ajudar a cuinar plats boníssims, cantar, ballar, fer exercici,  jugar a cartes, aprendre a tocar un instrument… el que la nostra imaginació  en regalés!!

Ens havíem de quedar a casa, aquesta era la nostra feina aquells dies.  Una feina molt important per ajudar als i les professionals de la salut.

I ja que érem a casa i per fer front a la situació de la millor manera, vam posar la tecnologia al nostre servei!

Aquest bloc ens va anar proposant recursos per consolidar els aprenentatges del curs 19/20 de l’Àrea d’expressió artística, música fins que ens vam retrobar de nou a les aules.

En aquell moment, aquest espai, era una eina de distracció de l’angoixa del moment present: qui canta els seus mals espanta, diuen!

Ara la situació és de convivència amb el virus però aquesta eina, el bloc, ens pot seguir servint per treballar i reforçar tot el que anem aprenent a l’escola i també per a fer nous descobriments!

 

Esperem que us resulti útil.

 

LA MÚSICA ÉS LA BANDA SONORA DE LA VIDA!

(Dick Clark)