Formació: Escola Els Raiers de la Pobla de Segur. Curs 2011/12.

http://blocs.xtec.cat/msolduga/2011/02/06/mestra-duna-zer-estrategies-i-recursos/
 • ACTIVITAT

 • MODALITAT

 • Assessorament

 • CODI

 • 6150021615

 • HORARI

 • 17:15h a 19:45h Dimecres/Dilluns

 • LLOC

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/IJY-NIhdw_4" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Incorporar activitats a la programació de l’aula de les diferents matèries que ajudin a l’assoliment de la competència digital.

 • Definir el concepte de competència digital i tractament de la informació.

 • Analitzar programari i tipus d’activitats que treballen aquesta competència en les diferents matèries.

 • Identificar criteris que avalin la qualitat dels recursos digitals.

  • Analitzar, seleccionar i organitzar un banc de recursos digitals, per matèries.

 • Sessió 1

 • Sessió 2

 • Sessió 3

 • Sessió 4

Aquest article ha estat publicat en Formació Els Raiers. Curs 2011/12.. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

15 respostes a Formació: Escola Els Raiers de la Pobla de Segur. Curs 2011/12.

 1. Francesc Ortega diu:

  Hola Marisol i companys,
  Sóc el Francesc i a tota l’escola em coneixen per Fransi. Sóc el mestre d’educació física i faig algunes classes de castellà als més grans. Jo faig servir les noves tecnologies a nivell usuari però les faig servir poc a l’aula. Al curs vull que m’ensenyin coses per a treure més rendiment a les noves tecnologies i poder-ho aplicar tant per a facilitar-me la feina com per a aplicar-ho als alumnes.
  El curs ha començat bé perquè trobo molt de sentit en tot el que ens va explicar la Marisol, vull dir que són coses que es poden fer, que no es queden en teories vagues.
  Fins aviat!

 2. Anna Canut diu:

  Sóc l’Anna Canut. Sóc mestra de l’Aula d’Acollida i especialista en Ed Infantil. Del curs m¡agradaria aprendre a usar les noves tecnologies dins l’aula, no només conèixer els recursos, que evidentment va molt bé. Segurament necessito l’empenta per programar activitats incorporant-hi les eines que hi ha a l’escola 8 més insegura en pissarra digital tot i haver fet sessions introductòries per a fer-la servir). Fins la propera.

 3. anna diu:

  Hola Marisol.
  Sóc l’Anna. Faig de tutora a CM. M’agradaria que amb aquest curs podés aplicar les noves metodologies dins l’aula amb certa soltura.
  Em va sorprendre el munt de recursos que ens vas presentar. Es nota que portes temps i hores de dedicació. M’agradaria saber fer presentacions d’aquestes.
  Fins el proper dia.

 4. msolduga diu:

  Hola Fransi! Hola a les dues Anna!

  Gràcies als tres pel vostre comentari. Desitjo que l’assessorament us pugui ser d’utilitat. Estic convençuda que com diuen alguns entesos: “S’ha de començar per aprendre i no aprendre per començar”.
  Fins demà.

  Marisol

 5. Ada diu:

  Hola Marisol! sóc l’Ada, mestra de música. Del curs m’agradaria aprendre moltíssssssssimes coses! m’agradaria aprendre coses per poder utilitzar dins l’aula i millorar els nostres coneixements informàtics!
  Espero que ens ho passem molt bé!
  Salut, Ada

 6. Sònia diu:

  Hola,
  em dic Sònia i sóc mestra d’educació infantil. El que espero sobre aquest curs és obtenir recursos i estratègies per tal d’utilitzar i d’aplicar les noves tecnologies a l’aula amb els més petits.

  Sònia.

 7. Àngels diu:

  Sóc la mestra d’anglès de CM i CS i intento que aprenguin tan anglès com puguin. Utilitzo les noves tecnologies com a eina per cercar cançons, poemes, imatges, informacions…. però penso que no en trec tot el partit. Em falta temps i agilitat però sempre prioritzo altres coses abans que posar-me davant d’un ordinador.

 8. Toni Biel, Bianca Alguacil i Sandra Saló diu:

  Hola Marisol!!
  Som el Toni Biel (M.E.F. i tutor de 4t), la Bianca (tutora de 3r A) i la Sandra (mestra de religió). Ens va agradar molt la primera sessió, vam poder gaudir de tot el material que ens vas presentar i que feu servir a la vostra ZER.
  A nivell personal, ens agradaria aplicar les noves tecnologies a la nostra aula, tot i els nostres pocs recursos… Però ens agradaria aprendre a fer blocs i sites, creiem que és interessant i una manera de fer participar l’alumnat.
  Moltes gràcies.

 9. Josefina diu:

  Hola, sóc la Fina i sóc mestra d’un grup de P3.
  El motiu pel qual m’he apuntat en aquest assessorament és per ampliar els meus coneixements pel que fa a les noves tecnologies, així com recursos per utilitzar amb els nens.

  Salutacions.

 10. pilar diu:

  Hola Marisol: sóc la Pilar, de Balaguer, je, je, je.
  Bueno, jo sóc la tutora d’un grup de cinquè i faig informàtica a tot el cicle superior.
  ja fa uns quants anys que faig cursos, seminaris i cursets d’informàtica però no n’hi ha mai prou. El més feixuc que trobo, és que ara ens hauríem de posar programar les diferents àrees tenint en compte aquesta eina “els ordinadors”. Tots els recursos que aportis benvinguts seran

 11. Montse diu:

  Hola Marisol, sóc la Montse. Treballo amb alumnes de cicle mitjà en l’àrea de coneixement del medi. L’ús de les noves tecnologies pot ser un bon recurs que ens pot ajudar en el treball. Valoro tot el que ens has presentat.
  Fins aviat
  Montse

 12. msolduga diu:

  Gràcies Montse,

  Per mi és un plaer compartir el que faig.

  Marisol

 13. msolduga diu:

  Hola Pilar,

  No s’acaba mai d’aprendre! A veure si aquest asssessorament un pot ajudar a fer un passet més.

  Marisol

 14. Lourdes diu:

  Hola Marisol,
  Sóc la Lourdes, tutora d’un dels dos grups de 5è que hi ha a l’escola i a més faig la segona llengua estrangera, el francès, al cicle superior.
  M’agradaria poder aplicar les noves tecnologies dins de l’aula.
  Felicitats pels recursos que has anat elaborant.
  Fins dilluns.

 15. msolduga diu:

  Moltes gràcies Lourdes!

  Nosaltres també fem Francès, com a segona llengua. Demà parlarem d’alguns recursos per aquesta llengua

  Marisol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *