TALLER DE PINTURA: PACO MERINO 5èB

Taller Paco Merino

Viure l’art és una proposta de tallers de plàstica estructurats a partir de diferents moviments artístics i/o artistes. Es pretén que els alumnes experimentin, juguin i gaudeixin fent les seves pròpies obres. Després d’oferir unes nocions molt bàsiques dels moviments i dels artistes, l’objectiu és adquirir agilitat amb els diferents materials, mitjans i aptituds visuals i despertar interès per l’art.

 

 

VIURE L’ART A L’ESCOLA

Pintar emocions
Autor: Paco Merino ( 1948-2004)
Observem un artista d’una gran personalitat que experimenta contínuament diferents tècniques i formes expressives. Els materials senzills, barats i quotidians són un aspecte fonamental de la seva obra. Jugant amb textures, colors i formes, ens mostra una emoció artística i creativa d’una gran sensibilitat.
Pintem, imaginem i expressem, fem un quadro sobre loneta, una marina.
Valorem i comentem el resultat dels treballs.
Activitat: pintura
Durada: 2 hores
Dirigit a educació primària

 

Deixa un comentari