Comprar i vendre

Les matemàtiques han d’ajudar a interpretar el món que ens envolta. Per això a 3r, hem proposat als alumnes un repte on han de resoldre un problema quotidià: quants diners pagar i quin canvi ens han de tornar quan anem a comprar.
Per treballar el sistema monetari ens hem dedicat a anar a comprar i a vendre, facilitant el coneixement de les monedes i bitllets. Calculant quant s’ha de pagar i quin canvi s’ha de tornar, a més a més de familiaritzar-se amb les monedes i bitllets, es practiquen les operacions que s’hi relacionen i d’aquesta manera es va construint el pensament matemàtic, es fa raonament i anem aprenent a usar les calculadores.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *