CONCERT DE NADAL

Ja fa un grapat d’anys que a finals de desembre oferim a pares, mares, familiars… el Concert de Nadal. Abans, mestres i alumnat (tant d’Educació Infantil com de Primària) han preparat a classe, a l’aula de Psicomotricitat, a l’aula de Música, fins i tot a casa, les cançons que s’interpreten.
La melodia, el ritme, la instrumentació, la postura, l’actitud, les posicions, els moviments, l’ordre… És una feinada per a tothom! Però s’ha de fer i la continuem fent perquè volem que nens i nenes aprenguin a ser responsables i valorar la importància de la feina ben feta per part de tot el grup, que cantarà, interpretarà o tocarà el millor possible per al públic que els contempla.
Aquesta és la idea que ens motiva i la que intentem transmetre.
A continuació podeu veure un seguit de fotografies del Concert de Nadal 2014 a la Parròquia de Sant Pacià.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *