Un dels més grans infanticidis a França

L’any 2010 Dominique Cottrez, va ser descoberta per actes d’infanticidi comesos entre els anys 1989 i 2006 i va ser condemnada a cadena perpètua, segons un fiscal, ja que la dona era conscient dels seus actes.

Tot va començar al juliol de 2010 quan una parella, recent compradors del xalet on residien, van voler plantar un arbre a prop del porxo. Mentre utilitzaven la pala, van topar amb dues bosses de plàstic, les quals contenien dos cadàvers de nadons.

Van trucar a la policia i aquests van esbrinar que el xalet, abans de ser comprat per la parella, pertanyia a la herència de Dominique Cottrez. Van posar-se en contacte amb ella i la dona de 47 anys va confessar que els cadàvers eren de dos dels seus fills. També va afegir que a més d’aquests, hi havia sis més enterrats o això creia, ja que segons ella va perdre el compte amb el pas del temps. Amb gossos de la policia van aconseguir localitzar-los.

El motiu pel qual ho va fer va ser perquè li havia suposat un trauma haver tingut fills, ja que en té dos d’adults. Així doncs, quan es quedava embarassada els acabava asfixiant. L’altre motiu és perquè no es volia sotmetre a avortaments o a prendre mesures anticonceptives.

Per sorpresa, el seu marit no en sabia res d’això, ja que Dominique podia ocultar els seus embarassos perquè patia d’obesitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *