Justificació i objectius

He triat aquest tema perquè des del primer cop que vaig sentir a parlar del mite de Medea em va impactar molt, ja que es tracta d’una història força commovedora. A més, també m’interessava escollir un tema amb relació a algun mite, tant grec com llatí, ja que la mitologia em sembla una branca força interessant.

Vaig tractar amb el mite de Medea i la seva pervivència al món actual en un apunt de primer de Batxillerat, juntament amb Electra en el bloc de El fil del mite grec.

També vaig participar amb un cartell de Medea a l’exposició feta a l’aula de Clàssiques de l’edifici Cristòfol Ferrer de l’Institut Premià de Mar Dones Gregues el dia 8 de març de 2014 per tal de celebrar el Dia de la Dona.

Per aquesta raó, tractaré les diferents Medeas des de l’època grecoromana fins les de l’actualitat en diferents àmbits com són la música, el teatre, el cinema, l’art, la publicitat…El meu objectiu és fer recerca d’aquestes Medeas que s’han anat recreant però també fer recerca de les Medeas que, malauradament encara perviuen en l’actualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *