Inauguració

La inauguració del Moviment Educatiu de l’Alt Camp es va dur a terme el dimecres 23 d’octubre al teatre Principal de Valls.

Molts van ser els assistents que ens van acompanyar en aquest naixement tant intens i esperat per part de l’equip del MEAC.

Van assistir a l’acte, el Sr. Josep Ramón T. (inspector d’educació), la Sra. Teresa R. regidora d’educació de l’Ajuntament de Valls, la Pilar G., presidenta de la federació de moviments de renovació pedagògica de Catalunya, el Jaume C. (padrí del moviment i mestre) i l’equip impulsor del moviment (MEAC). Tot l’acte va ser conduit per la Míriam Culleré mare de família i escriptora vallenca de contes.

El Jaume Centelles ens va deixar aquest  escrit per iniciar aquest camí…

4 idees del MEAC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van col·laborar a l’acte:                AJUNTAMENT DE VALLS               XARXA DE CULTURA                HEURA MUSA

Aquí podreu veure l’acte sense que us perdeu cap detall.

I diuen que una imatge val més que mil paraules…


Us volem agrair a tothom que ens vareu acompanyar en aquest dia tant especial i a les persones que, tot i no ser-hi, ens vareu fer arribar el vostre suport. I especialment aquelles que durant la nostra trajectòria heu fet que arribem fins a on som perquè ens heu dedicat part de la vostra vida i ara, des de molt lluny, ens seguiu donant forces i energia per avançar i seguir creixent…

 GRÀCIES!!!