I4 ESPAIS ABRIL

Aquest mes d’abril les nenes i els nens d’I4 han realitzat espais de primavera, fent moltes activitats relacionades amb aquesta estació.

ESPAI LINGÜÍSTIC: La primera setmana han resseguit amb retoladors la primera lletra d’algunes paraules relacionades amb la primavera. La segona setmana han confeccionat una llista de paraules triades entre les targetes de vocabulari d’aquesta estació. Després han dibuixat les paraules que han escrit.

ESPAI MATEMÀTIC: La primera setmana han dibuixat la simetria de dos insectes, una marieta i una abella. La segona setmana han completat amb palets de polo de colors la simetria corresponent a cada imatge.

ESPAI ARTÍSTIC: Han fet dos simetries amb pintura de colors vius. La primera lliure i la segona d’una papallona.

ESPAI MINI MONS: Han creat escenes de primavera amb flors, insectes i diferents materials.

I4A

I4B

I4C

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *