MÚSICA P4- Els micos

L’aventura de l’hora de música ens ha portat a la terra dels micos, tot portant la pulsació amb el cos al ritme de la jungla. Allí hem dramatitzat el seu moviment tot ballant, saltant i menjant plàtans.

També hem ballat i cantat la cançó Sóc un mico del Pot Petit i hem descobert un instrument nou, la pandereta, que l’hem utilitzat per acompanyar Dance Monkey.

MÚSICA P3 – Jocs de falda i cascavells

Aquest mes de novembre a l’hora de música hem descobert cançons i jocs de falda com Arri arri tatanet, Salta miralta o Pon titeta pon. Us animem a que hi jugueu també a casa amb familia, als nens i nenes els agraden molt aquests jocs.

Hem ballat el ball dels pollets de M.Mussorgsky de forma lliure i Els pollets, el gall i la gallina de P.Puigdemont tot fent el so dels animals corresponents.

A més, hem estat de sort perquè a l’escola ens han arribat cascavells nous i els hem fet sonar sense parar! Us deixem amb un recull de fotografies de la descoberta d’aquest instrument.

MARTINA PROTAGONISTA DE P 3B

Aquesta setmana la Martina ha estat la protagonista de P3B. És per això que el divendres a la tarda la seva mare va venir a la nostra classe per explicar-nos quina és la seva feina.

La mare de la Martina treballa en una empresa de camions com a tècnica de seguretat. Així que després d’explicar-nos que en la seva feina ha de vigilar que ningú prengui mal, ens va preparar una activitat molt xula.
Amb unes làmines de diferents situacions haviem de veure si hi havia perill o no de fer-se mal i com evitar-ho. Amb gomets vermells i verds vam anar marcant les situacions. Per exemple, si baixem bé pel tobogan i esperem el nostre torn, no ens farem mal (gomet verd), però si ens espentegem algú pot fer-se mal (gomet vermell).
Ens va agradar molt l’activitat, moltes gràcies!!

MÚSICA P5 – Màgia i bruixeria

Aquest octubre els encanteris, la màgia i la bruixeria han arribat a l’hora de fer música.

A través de la música, els nens i nenes de P5 ens hem convertit en autèntics mags fent pocions, articulant sons amb la boca i convertint-nos en monstres mitjançant el moviment per l’espai. I si no us ho creieu… mireu!

Merlín agrega un poco de magia PNG transparente - StickPNG

També hem après algunes cançons màgiques com Bibidibabidibú de la Ventafocs o Les bruixes (popular francesa). Aquí en teniu un exemple.

Download Witch Png Free Download - Witch With Cat Silhouette - Full Size PNG Image - PNGkit

Hem descobert instruments de làmines com el carilló, el xilòfon i el metal·lòfon i el seu so ens ha encantat! Escolteu també com sona.

Xilófono en Madera PNG transparente - StickPNG

Finalment, ens hem acomiadat de la màgia ballant lliurement per l’espai i relaxant-nos amb la música del tema principal de Harry Potter.