Espais d’I5

Durant aquestes dues setmanes els infants d’I5 hem començat a treballar al voltant del Nadal, és per això que els espais han estat relacionats amb aquesta temàtica:

Espai lingüístic: hem treballat el vocabulari de Nadal, la primera setmana relacionant les paraules amb les imatges i la segona setmana jugant al Veig- veig, escollint una imatge i escrivint el seu nom.

Espai matemàtic: hem comptat elements de Nadal a partir de dues activitats, primer encerclant el nombre corresponent i en segon lloc, escrivint nosaltres mateixos el nombre.

Espai artístic: hem decorat elements típics de Nadal com arbres, boles, estrelles… Primerament, vam decorar lliurement el dibuix que van escollir i en la següent setmana, hem decorat les boles amb el nombre d’empremtes que s’indicava.

Espai biblioteca i minimons: la primera setmana vam mirar diversos contes de Nadal i la segona setmana hem realizat minimons amb elements nadalencs.

Cliqueu sobre la imatge per veure les fotografies dels espais.

I5A

I5B

ESPAIS NOVEMBRE 1a QUINZENA NOVEMBRE

Aquesta primera quinzena de novembre hem fet aquestes activitats als espais:

MATEMÀTIC: Hem experimentat lliurement amb els blocs lògics (triangles, quadrats, cercles i rectangles) i hem creat composicions resseguint les figures geomètriques sobre paper blanc.

LINGÜÍSTIC: Hem confegit el nom propi i els dels companys amb segells d’estampar.

MINIMONS: Hem creat escenaris amb diferents elements de la tardor.

MOTRICITAT: Hem retallat tires de colors i per grups hem fet una composició sobre un fons negre. També hem retallat i decorat amb espirals un núvol.

I4A

I4B

I4C

Excursió Museu de l’aigua I3

Ahir les nenes i els nens d’I3 vam anar d’excursió al Museu de l’aigua de Lleida. Vam fer un taller en el qual vam posar en pràctica els cinc sentits. Vam tastar si l’aigua tenia sabor, vam mirar si tenia color, si la podíem agafar, si feia olor i si feia algun soroll… Ens va agradar molt i vam aprendre moltes coses.

També ens ho vam passar d’allò més fent bombolles de sabó i jugant amb les fulles de la tardor!

Us deixem un recull de fotos perquè pugueu veure quin matí més entretingut i divertit vam tenir:

Fotos excursió

ESPAIS I5

Al llarg d’aquestes dues setmanes els espais realitzats han estat:

  • Espai lingüístic: La primera setmana vam confegir el títol “FRUITS DE TARDOR” tot buscant les lletres que eren de diferents tipus. La segona setmana hem relacionat el nom dels fruits amb el seu dibuix.
  • Espai matemàtic: Primerament vam realitzar la seqüència del procés d’elaboració dels panellets, retallant i empegant cronològicament i la segona  setmana les seqüències a ordenar han estat les que realitzem en la vida quotidiana (rentar-se la cara, parar la taula….).
  • Espai de minimons: Hem realitzat diferents creacions amb peces soltes.
  • Espai de motricitat fina: Primerament hem realitzat grafismes amb materials diversos (pedres de colors, rodones de fusta…..) i  la següent setmana els grafismes els hem fet dibuixant amb bastonets de les orelles i aigua sobre la pissarra.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LES IMATGES

I5A

 

I5B