Exposició de Sant Jordi 2015

Benvolgudes famílies,

Us deixem les fotografies de la nostra exposició d’enguany dels treballs plàstics en pla i volum. Com no podia ser d’altra manera, ha estat “Una exposició de pel·lícula”. En diferents horaris pares, mares, tiets, cosins… heu pogut gaudir d’aquesta mostra, fruit de l’esforç dels nens i nenes del Madorell.

D’altra banda, a la tarda, vam celebrar un acte conjunt, on cada nivell presentava un curtmetratge sobre la temàtica escollida (podeu veure’ls en l’article corresponent). Finalment, cada curs va rebre un Diploma guanyador als millors efectes especials, innovació, temàtica…

La Pona, que ha fet la senyoreta Yolanda, no s’ha volgut perdre la festa.

Quant a Escola Madorell

Escola Josep Maria Madorell de Molins de Rei
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *