Aquest bloc

Aquest bloc

Aquest és el bloc de l’Escola Josep Maria Madorell de Molins de Rei. Té com a objectiu millorar la comunicació entre els membres de la comunitat educativa de l’escola. I està obert a tothom que vulgui participar.

Podeu participar tot deixant els vostres comentaris que creieu oportuns. Per fer-ho, cal disposar d’una adreça de correu electrònic i identificar-vos amb nom i cognoms. Un cop escrita la vostra aportació, la rebrem on quedarà pendent de revisió ortogràfica i del seu contingut. Només publicarem aquells comentaris que siguin respectuosos, no ofensius, de crítica constructiva i que tinguin relació amb la vida escolar.

 

Imatges

Les imatges que es publiquen en aquest bloc només es poden utilitzar en aquest bloc i en cap altre lloc. En algunes de les fotografies apareixen alumnes del centre, menors d’edat que mereixen una especial protecció. Els pares/mares o tutors/es legals d’aquests alumnes ens heu donat un permís molt limitat per poder publicar imatges dels vostres fills a la pàgina web de la nostra escola i els nostres blocs, però només per a això.

Des del centre revisem les fotografies abans de publicar-les per eliminar aquelles que apareixin alumnes que no han donat permís per publicar-les a Internet. Malgrat això som humans i podem tenir errors. Si veieu alguna fotografia del vostre fill o filla i no voleu que aparegui només ens ho heu de comunicar al correu del centre: a8034102@xtec.cat i l’eliminarem tat ràpid com sigui possible. Igualment si alguna persona es veu en una foto i no vol que sigui exposada,  només cal que ens ho comuniqui al correu esmentat anteriorment.

4 respostes a Aquest bloc

 1. Luis diu:

  Enhorabuena por el blog. Muy bueno, muy bien planteado a efectos de favorecer la comunicación.

 2. HELENA MAYOR SANCHEZ diu:

  Tinc ganes de tornar al cole. Però per algunes coses no, només per les coses divertides: com el pati, com la classe en algunes assignatures …jajaja sóc molt divertida i tímida també.
  Fins el 15 de setembre !!!!!!

  Helena mayor sanchez

 3. Marina V. diu:

  Ja ha començat el tercer trimestre,quina pena ja s’ha acabat la Setmana Santa.
  Tinc ganes de fer feines a l’escola però no vull fer examens.Tinc una altre notícia,el nostre amic Jose M. ha marxat de l’escola,el torobarem a faltar.Tinc ganes de jugar amb els meus amics,jajaja!!

 4. Marina VZ diu:

  Ja ha començat l’escola, jo ja tenia ganes perque volia veure a les meves amigues però no vull fer ni exàmens ni deures hahaha

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *