Curs 16/17


Benvolgudes famílies,

En aquesta pàgina trobareu la informació necessària pel curs 16/17.

– Autoritzacions:

Sortides poble circular

Drets imatge

Medicaments

A continuació torbareu tota la informació del curs:

Full informatiu setembre 2016

Full informatiu juny 2016
Quotes Infantil

Quotes Primària

Autoritzacions: medicaments, sortides-poble-circular

Horari: de 9 a 12.30 i de 15 a 16.30h

Quotes curs:

– Extraescolars:
Infantil / Primària
Natació

 

Llistes de llibres de text per cursos:

Llistat i preus AMPA

– Educació Infantil:

P3

P4

P5

 

– Educació Primària:

1r

2n

3r

4t

 

2 respostes a Curs 16/17

 1. Maria Salerno i Mariano Argüello d'Argentina diu:

  Estimades Yolanda i Montse:
  Feliç Any Nou!!!!!!!! A tot el 5è Curs de l’antiga Escola Ferran Agulló avui anomenada Josep Maria Madorell… I també a vosaltres, estimades mestres d’en Mariano. Som la María Cristina, la mare, i el Mariano Arguello des d’Argentina, que mai us oblidarem, ni tampoc oblidem als companys que avui están en el 5è curs: la Mireia, la Marta, el Lluis, el Alan, el Alex, el Arnau, la Marina, la Nerea, etc. Encara que dolgui, ens costa recordar els noms de tots.
  Però mai oblidem totes les coses bones i belles que hem viscut amb vostès. L’Escola és bella i vam trobar a faltar molt el Parc Mariona. Amb Mariano vam recordar sempre quan els nens sortien de l’Escola i anàvem a jugar al parc. Vam ser molt feliços allí. També recordem l’Exposició de treballs que visitàvem en el Saló de Gimnàstica els últims dies abans de tornar definitivament a l’Argentina.
  En aquests anys hem intentat trobar alguna persona amb qui poder parlar català, sobretot el Mariano i així poder seguint recordant la vostra llengua, però això va ser impossible. Al Centre Català de Rosario, que si que hi existeix, no hem pogut trobar ningú amb qui fer-ho. Per ara, ens conformem amb el Internostrum, un lloc web que traduïx texts al català.
  Volem dir a tots els nen del 5è curs, que en Mariano Argüello els estima molt a tots,i també a vosaltres, Yolanda i Montse, i pensem tornar a Catalunya en un futur no molt llunyà, i tornar a visitar l’escola Ferran Agulló, com la recordem nosaltres. A la nostra terra vivim al camp, i tenim moltes gallines, gossos i gats. Vivim en un petit poble anomenat Lucio V. López, el nom d’un escriptor del nostre país. Per ara, tenim casa i treball, i sabem que les coses no som fàcils a Espanya en general. Hem muntat un bar al nostre poble, i la vida és molt tranquil·la. Ens agrada recordar tot allò que hem viscut allà.
  Com a mare d’en Mariano, m’agradaria molt que els nens li escrivissim una carta al Mariano, i li expliquessin coses de l’escola i de la vida a Molins de Rei. Quan vam tornar, vam intentar mantenir una comunicació entre escola i escola, però no funcionava internet i aquí tots és més difícil d’assolir. Per a ell és molt emocionant contactar amb ells. Van ser anys de moltes alegris i aquí li costa un poc fer amics.
  Bé, suficient català per avui jaja ja. Els enviem tot el nostre amor. I esperem unes línies per saber de vostès. Petons a tots i una forta abraçada.

  Mariano Argüello i su mamá, María Cristina des d’Argentina

 2. Yolanda Colomar diu:

  Estimats Maria Cristina i Mariano.

  Ha estat una gran alegria rebre notícies vostres. Penseu que des d’aquí també ens en recordem molt de vosaltres.

  Ens sentim molt emocionats i agraïts pels records que teniu de la nostra escola i de totes les persones que van compartir amb vosaltres aquests anys. Entenem que algunes vegades la vida ens posa en situacions que ens deixen una mica el cor trencat, però, no ens queda altre remei que acaronar els records i anar cap endavant. Malgrat tot, quina sort tenim de gaudir d’aquests bons records!

  Pel que expliques, la nova vida que teniu us ha portat a viure molt a prop de la natura, en un lloc tranquil i que s’ha convertit en la vostra llar.

  Mariano, els teus companys i companyes es recorden de tu. Fixa’t! L’Emilia que, com tu ja saps, és la mestra encarregada de tot el tema informàtic de l’escola, ja està organitzant, juntament amb la Teresa, tutora de 5è curs, alguna manera de poder establir diferents contactes amb tu. Has de tenir una mica de paciència perquè això s’ha d’organitzar bé. De moment, sàpigues que pots connectar-te amb el bloc de primària i veure les activitats dels alumnes de l’escola i pots escriure al bloc enviant els teus comentaris. Adreça del bloc: http://blocs.xtec.cat/blocprimaria

  Us fem arribar a tota la família la nostra estimació i afecte i que aquest Nou Any ens porti a tots el millor.
  Molts petons i… fins aviat!

  Yolanda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *