Obres

pict04551 

 

Benvolgudes famílies: 

Com ja sabeu estem esperant l’ampliació de l’edifici. Aquest fet creiem que és molt important ja que ens dotarà dels espais necessaris per arribar a l’escola que volem. Per això li dediquem una pàgina en aquest bloc.

28 de Juliol- Finalització de les obres

Benvolgudes famílies, avui diemcres 28 de juliol de 2010 ens han entregat l’ampliació de l’edifici. Queden alguns petits detalls per acabar, però ja disposem de tots els espais. El canvi és evident en les instal·lacions i ben aviat les podreu mirar. Han estat 14 mesos d’obres, de canvis, de molèsties però estem ben segurs que han valgut la pena. L’inici de curs encara estarem acabant d’ubicar-nos i adaptar-nos als nous espais i usos, però amb l’esforç de tothom i la comprensió ho aconseguirem.

Abril- Inici de l’acabament

Benvolgudes famílies, dilluns 19 començarà la recta final per posar a punt l’edifici ampliat de l’escola. Després d’alguns dies d’incerteses, finalment s’engega la maquinària de nou. Si tot va bé, a l’estiu ja tindrem a punt tot, per encarar l’inici de curs 2010-2011 amb els espais necessaris.

Febrer- LA GRUA

Les obres segueixen avançant tot i que cada vegada costa més de veure els canvis ja que no modiquen la part exterior. Actualment han estat treballant en les divisions internes i en el tancament extern.

2 d’octubre – LA GRUA

Les obres segueixen avançant i ja es pot veure com estan preparant tots els puntals per iniciar el sostre del pis nou de Primària. També estan treballant en l’entrada d’Educació Infantil i els nous patis d’aquests.

23 de setembre – LA GRUA

Durant aquest dies, les obres segueixen el seu curs i francament, des de l’escola ni ens assebentem que a l’exterior s’està gestant un nou edifici, a no ser perquè sortim el pati i ho veiem. Actualment segueixen treballant en el terra del primer pis i preparant l’estructura que aguantarà el sostre de les aules de Primària.

10 de setembre – L’AMPLIACIÓ DEL MENJADOR UNA REALITAT

A continuació us exposem una petita mostra de la part nova del menjador amb la reforma feta així com el mobiliari posat. Un cop inciat el curs farem un reportatge més ampli.

7 de setembre – ELS DETALLS

Ara feia dies que no us explicàvem res de les obres. El cert que que s’han estat dedicant als detalls del centre, als acabats interns. El menjador ampliat ja és una realitat. D’altra banda les altres petites tasques que estàven pendents de realitzar dins l’edifici actual ja estan enllestides. Com a canvi més visible, podreu observar com feien la cimentació del sostre o si prefereiu el terra del 1r. pis així establint les mesures necessàries de seguretat per poder inciar el curs com ens mereixem. Moltes gràcies a l’empresa constructora per no interferir massa en la nostra feina dia a dia i la cura que té en la realització de les obres.

19 d’agost – SENSE GRANS CANVIS

Acostumats a veure canvis importants d’una setmana a l’altra, en aquesta última aparentment no ha estat així. Tot i que si que han fet molta feina, visualment no és tan vistós. Així ara mateix estan treballant amb l’electricitat a l’ampliació del menjador, i en els conductes d’aigua i calefacció del nou edifici, incorporant noves vies de canyeries sota de les ja existents. També cal esmentar la instal·lació d’una pica a l’antiga aula de psicomotricitat. Així mateix, a l’exterior és pot veure ja fet el mur d’Educació Infantil (el més extern i un de més intern) així com la finalització dels preparatius per poder tirar el ciment del primer pis.

Aprofitant que no és molt vistós, hem realitzat algunes fotografies sobre el Projecte Heura. La nova sala d’informàtica, a dalt al 1r pis, fins on ara hi havia la Biblioteca, dota al centre de més de 25 punts de conecció a internet. Igulament s’han instal·lat en diferents aules de reforç i desdoblement més punts de xarxa per poder crear diferents racons. I cal esmentar la col·locació de diferents caixes amb antenes wifi pel centre. En el recull de fotografies d’avui en podreu veure alguns detalls.

13 d’agost – PREPARANT EL 1r PIS

La veritat és que setmana rera setmana, els canvis són més que notables. A les fotos podreu observar que ja s’està acabant l’enrajolament de l’ampliació del nou menjador. Igualment, a la planta baixa ja han construït les parets de les noves aules, que abans eren vidrieres. A la part exterior, a l’entrada d’Educació Infantil estant acabant forma dels nous murs per aguantaran el porxo i també estan colocant les fustes que permetran fer el terra de la planta superior. Com podeu veure, les obres van a tota màquina. De ben segur que al setembre ens costarà reconèixer l’edifici.

5 d’agost – JA TENIM EL MENJADOR AMPLIAT

En aquesta última setmana, han aprofitat per enderrocar la paret de separació entre el menjador i l’antiga aula d’informàtica, alhora que han rebaixat la paret de les piques un terç aproximadament. Ara ja es veu l’ampli menjador del que disposarem a partir del setembre. En els propers dies procediran a l’enrajolat, insonorització i climatització d’aquest espai. Així mateix, a través de les fotografies podreu observar el terra acabat de l’ampliació de la planta baixa i com canvia la fisonomia del centre per l’entrada d’Educació Infantil.

30 de juliol – A BON RITME

Estimades famílies avui hem fet una volta pel centre, i els canvis són notoris. Actualment els obrers estan treballant en dos fronts. El primer és en la part externa on els canvis són ben visibles. Les columnes, el terra, el nou porxo, la delimitació dels espais… I el segon front obert és l’ampliació del menjador. En aquest cas ja han tret radiadors, cablejat, la part elèctrica i estan a punt per unificar l’antiga aula d’informàtica amb el menjador.

 

 

21 de Juliol – FINALITZAT EL PROJECTE HEURA

Com ja us vam informar anteriorment, a l’escola ens estaven instal·lant nous punts fixes de connexió a internet així com tecnologia wifi. Finalment ja s’ha realitzat i a partir del setembre en podrem gaudir. A més, cal afegir que ens ha quedat una nova aula d’informàtica molt maca.

A fora, les obres del nou edifici van a bon ritme, i com es pot veure estan preparant el que serà el porxo d’entra d’educació infantil i les aules de la planta baixa.

30 de juny – INICI DEL  PROJECTE HEURA

Avui al matí, han començat les obres internes del centre per part d’una altra empresa. En aquesta fase, ens estan preparant les instal·lacions per poder tenir Wifi a tot arreu. Fins ara comptàvem amb connexió per cable però amb les noves mesures ens facilitarà l’accés i la optimització de les tecnologies en el dia a dia del centre. Igualment es trasllada l’aula d’informàtica a l’actual biblioteca.

També estant apunt d’entrar l’empresa de l’ampliació d’obres per fer les actuacions necessàries durant l’estiu. Després de diverses converses s’han acordat una sèrie de modificiacions que facilitaran la mobilitat i els usos dels diferents espais. L’actual aula d’informàtica passa al pis de dalt, on fins ara hi havia la biblioteca (aquesta estarà a la part nova). D’aquesta manera la paret divisòria entre el menjador i informàtica desapareixerà per donar pas a un únic espai.

També hem pogut observat que l’entrada d’infantil estan fent els fonaments per fer un porxo i conectar-ho amb el nou edifici. Estem ben segurs que al setembre l’escola estarà ben canviada.

12 de juny – COMENÇA LA CIMENTACIÓ DELS FONAMENTS

Durant tota aquesta setmana, els obrers han estat removent terra i fer les excavacions necessàries per poder començar a fer la cimentació dels fonaments. Tota i que les tasques que es realitzen no es veuen gaire, les obres marxen a bon ritme.

4 de juny – MOVIMENTS DE TERRA

Avui al matí ja han començat a moure la terra d’on anirà pròpiament el nou edifici. Ja ens podem fer una idea de quin espai de pati ens quedarà. 

 3 de juny – L’EXCAVADORA

Famílies avui a la zona d’obres ja ha entrat la primera excavadora. A part d’això, han estat delimitant amb línies blanques, la nova zona per edificar. Així que ja hem pogut copsar la nova zona d’infantil, de primària i el pati que quedarà.

 2 de juny – TANCA DE SEGURETAT

Avui quan hem arribat a l’escola, ja hem pogut observar que la tanca de segureta estava construïda en gran part. Sobretot aquella que separa l’espai de jocs dels nens/es de la zona d’obres. Durant el dia, han acabat de fer-hi retocs i han continuat posant la tanca de protecció paral·lela al passadís.

 29 de maig – INICI DE LES OBRES

Definitivament avui al matí han començat els primers passos per l’ampliació de l’edifici. Camió i grua han començat a descarregat el material per construir la primera tanca de protecció provisional. En paral·lel, s’han fet marques al terra per delimitar correctament la zona d’obres. Avui hem començat un llarg projecte que ens portarà canvis i reorganitzacions contínuament.

28 de maig – ÚLTIM DIA DEL PATI 

Avui és l’últim dia que els nens i nenes del centre podran disposar plenament del gran pati de sorra que tenim. Per això i abans que comencin les obres, hem volgut prendre’n algunes instantànies i que passin a formar part de la història del nostre centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *