Aprendre llengües

xap071.jpgUs recomanem el bloc Aprendre llengües, mantingut per Enric Serra, docent de la UAB, que tracta sobre l’aprenentatge de les llengües en general i sobre didàctica de la llengua específicament. Una bona eina per compartir i explotar coneixements sobre estratègies per a l’ensenyament-aprenentatge i seguir el fil de l’actualitat de la temàtica lingüística com a component  central de l’educació i de la societat.

És magíster en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona. S’ha dedicat a la formació en llengua i literatura catalanes i des de l’any 1989 és responsable de Formació i autoaprenentatge a la Universitat Autònoma de Barcelona. Formen part dels seus interessos professionals l’aprenentatge basat en l’autonomia i en l’ús de la tecnologia, la formació en destreses comunicatives i en els gèneres discursius del món acadèmic i professional, la gestió del multilingüisme i l’avaluació de llengua.

Deixa un comentari