Panera tresors

Bon dia famílies,

Avui la Rosa Maria us proposa una activitat molt habitual a la llar en la nostra programació setmanal que sobretot als més petits els hi encanta!

“Bon dia a totes les famílies i especialment als nens de la nostra llar que segurament no poden assumir ni prendre consciència de la situació que estem vivint , però el que sí que podem entre tots i d’una manera especial l’equip educatiu del Serrallo, donar-vos propostes i idees per ajudar a passar aquests dies i hores tancats a casa i que seran intensos per tots.

 Avui , jo la proposta que us ofereixo és que busqueu per casa, una cistell o una capsa de fusta o una capsa de cartró que tingueu i que no n’estigueu fent un ús.

 Si teniu pintura , papers de colors, diaris, etc la podeu pintar i/o folrar.

 Després podeu anar buscant per casa diferents materials i objectes, de diferents formes o textures, gruixos, etc i les aneu posant dins d’aquesta capsa o cistella amb un total de 20 peces ben diverses, i que podeu anar omplint fins hi tot amb els més petits, i que podeu anar canviat i variant cada dia.

 panera_tresors2.jpgObjectes i materials com: trossos de roba , fregalls , raspalls, destris de cuina , vidre , pots buits , moneders , ulleres , pilotes , claus , capsetes , pinzells, , taps , tornavís , fruites , pinces roba , anelles de cortina, brotxes d’afaitar ,  tapadores, trossos de cadenes , cordills , cremalleres , botons grans etc… És a dir, tot allò que no sigui pròpiament una joguina.

 

Quan tingueu la cistella amb aquests objectes la oferiu als vostres fills i descobrireu i veureu la seva capacitat de experimentació, de joc i, doncs tot i ser una eina molt important per treballar els 5 sentits, també és una bona recepta per ampliar, enfortir i consolidar la seva capacitat creativa i el vocabulari d’aquests infants en creixement.

Podeu deixar-los una estoneta sols i podeu anar observant el que son capaços de fer i també podeu acompanyar-los en aquest descobriment de la qual vosaltres també n’aprendreu moltíssim!!!!

 Rosa Maria”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *