Informació curs 2021-2022

Benvingudes famílies, us convidem a conèixer tota aquella informació que pot ser del vostre interès vers la nostra llar d’infants. Cliqueu per descarregar els diferents arxius, visiteu els diferents apartats de preinscripció, qui som, els documents de centre… i sobretot els videos i les imatges que us faran arribar amb nosaltres fins dins!!!

 

 

*Anirem actualitzant el bloc de manera periòdica amb tota la informació pertinent necessària

*Per més informació: e3010256@xtec.cat / 977.248592

 

La mona rodona…

Avui ha sigut una matí diferent a la llar d’infants el Serrallo, doncs tots els nens i nenes hem realitzat la nostra mona. Hem sortit al pati i per grups hem fet la mona. Pa de pessic, mermelada, xocolata, virutes de xocolatada, plomes, ous i pollets.

Ens han quedat unes mones…. per llepar-nos els dits!

La mona rodona aviat menjarem,galetes ensucrades…i xocolata calent!

Bona pasqua famílies!!

 

 

Xocolatada solidària #pelsvalents

La Xocolatada solidària i la campanya #pelsvalents s’han agafat de la mà a la llar d’infants del Serrallo per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.
Agraïment inmens a totes les famílies que hi heu col•laborat, en especial a l’AMPA, al Forn Sant Miquel i a ca l’Antoni per proporcionar-nos la coca i la xocolata

Molts granets de sorra mouen muntanyes.

Mil gràcies a tothom!

 

 

Fem cagar el tió i rebem la visita dels Patges Reials.

Setmana màgica a la llar d’infants del Serallo...
Ahir, els peixets, els crancs i els dofins,  vam fer cagar el tió. Després de donar-li de menjar durant una setmana, de cuidar-lo i de cantar-li la seva cançó… el tió ens va cagar neules i torrons, què bons! Moltes gràcies tió.
I…avui hem rebut la visita dels  Patges Reials, quins vestits més macos portaven…  els hem donat la nostra carta, hem esmorzat coca i xocolata, i ens han regalat uns contes maquísims. Quin matí més emocionant hem passat plegats.
Moltíssimes gràcies per venir i per portar la vostra màgia i saviesa a la nostra llar d’infants.
 
 

Santa Cecília

El novembre és mes de tardor i de …. MÚSICA, per tal de celebrar Santa Cecília, la patrona de la música, a la Llar, hem volgut fer partícips les famílies a realitzar amb materials reciclats instruments musicals. Pals de pluja, tambors, guitarres i maraques, les famílies i els infants han deixat volar la seva imaginació i han creat uns instruments xulíssims!

 Mireu, mireu que originals i bonics els han quedat. 

 Nosaltres, els hem ensenyat als companys, els hem fet tocar i hem escoltat el seu so.

Gràcies per participar-hi.

Benvingudes famílies al nou curs

El curs està apunt de començar, rebem molta informació des dels centres i així us la fem arribar. Poc a poc, interioritzarem aquests nous hàbits i passarem a parlar del que més ens agrada: dels infants, de com estan, a què els agrada jugar, què veiem quan els observem, el que ens diuen amb paraules i gestos, etc…

Hem volgut crear aquest vídeo per fer més fàcil l’entesa de com seran les entrades i sortides a la nostra llar durant el curs i especialment els primers dies d’adaptació.

Com podeu veure, us esperem amb moltes ganes!!!!!

Equip educatiu Llim el Serrallo

Salut / escola

Aquests dies estem iniciant i preparant el nou curs. Totes aquelles qüestions habituals com són: el període d’acolliment inicial, llistat de material, organització, entrades i sortides, horaris… es veuen estretament lligades i subjectes a les instruccions que ens van arribant i que anem adaptant al nostre dia a dia.

 

Per tal d’estar ben informats i informades, estem al dia amb la web del departament.

Us convidem a que també li doneu una ullada.

enllaç web: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/salut-escola/

Bon estiu famílies del Serrallo!

I aquí acaba el curs, un curs diferent, que recordarem segur, però també especial, perquè hem aconseguit estar connectats encara la distància!

No acabem el curs amb festes, ni abraçades ni petons, però sí amb molta sinceritat i afecte desitjant als nostres infants i famílies un bon estiu, una boníssima entrada a P3 i un fins aviat pel que tornen al setembre!!!!!

 

L’Equip Educatiu de la Llim El Serrallo