2a TROBADA D’AFA de Tarragona

Imatge

Aquest diumenge 19 de novembre les Associacions de Famílies d’Alumnat (AFA) i les escoles de la ciutat s’aplegaran per celebrar la segona edició de la trobada d’AFA Famílies, escoles i ciutat. Amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), la jornada omplirà d’activitats la rambla de Ponent a partir de les 11 h i fins a les 14 h.

Els infants, joves i famílies tindran l’oportunitat de participar en les nombroses activitats organitzades per les AFA de multitud de centres educatius de la ciutat. S’oferirà una gran varietat d’activitats: jocs col·laboratius i d’habilitats, conta contes, gimcana, treballs manuals amb productes reciclats o tallers, entre altres. A més a més, també es faran exhibicions d’activitats extraescolars que es duen a terme als centres escolars: bàsquet, creació de personatges de còmics, gegants, arts marcials, batucada…

La trobada comptarà amb la participació del conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, i en el transcurs de la jornada es llegirà un manifest que reivindicarà l’important paper de les AFA en la comunitat educativa.

El principal objectiu d’aquesta trobada és donar visibilitat a la tasca i a la funció educativa que duent a terme les AFA i, a la vegada, reivindicar l’espai públic com un espai de joc. L’IMET, com espai de trobada educativa de les famílies de Tarragona, col·labora i acompanya a les AFA; ofereix espais per donar a conèixer el paper d’aquestes entitats en l’àmbit educatiu i impulsa el seu creixement.  

Share

ALIMENTACIÓ SALUDABLE EN LA PRIMERA INFÀNCIA

Imatge

Des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, ens fan arribar un tríptic d’alimentació saludable en la primera infància.

El procés d’aprenentatge d’hàbits alimentaris és especialment important durant els primers anys de vida ja que, a més de facilitar un bon estat nutricional i un creixement òptim, pot ajudar a consolidar l’adquisició d’hàbits saludables durant la infància, l’adolescència i l’edat adulta.

Share

INICIEM PICANTAROLS

Imatge

Avui hem iniciat a la llar el Projecte PICANTAROLS.

Aquest projecte es realitza a totes les escoles bressol municipals de Tarragona al llarg de tot el curs. L’objectiu és acostar la música a la franja de 0-3 anys, per propiciar el gaudi i la descoberta de la música a partir del cant, el moviment i el joc.

Al llarg de tot el curs es realitzaran també diferents Tallers en família on tots els pares i mares estareu convidats a participar d’una classe oberta de música EN FAMÍLIA.

 

Share