INICIEM PICANTAROLS

Imatge

Avui hem iniciat a la llar el Projecte PICANTAROLS.

Aquest projecte es realitza a totes les escoles bressol municipals de Tarragona al llarg de tot el curs. L’objectiu és acostar la música a la franja de 0-3 anys, per propiciar el gaudi i la descoberta de la música a partir del cant, el moviment i el joc.

Al llarg de tot el curs es realitzaran també diferents Tallers en família on tots els pares i mares estareu convidats a participar d’una classe oberta de música EN FAMÍLIA.

 

Share

Visita Nano Capità

Imatge

Per anar escalfant els motors festius els primers dies de Santa Tecla, res millor que l’activitat que, any rere any, ha ajudat els nens i nenes a conèixer les interioritats d’alguna de les entitats del nostre Seguici Popular: la Santa Tecla a les Escoles. A la nostra llar ens va visitar el Nano Capità, i va ser un matí ple d’emocions.

 

Share

Llistat provisional

Imatge

Ja podeu consultar el llistat provisional tenint en compte els últims dígitals de DNI/NIE/Passaport d’un dels dos progenitors. És important revisar que les dades i puntuació siguin correctes.

CONSULTAR PDF: llistat provisional web

  • El període de reclamació és del 2 al 08 de juny.
  • La publicació del llistat definitiu amb l’ordre de llsta d’espera i sol3licituds fora de termini es publicarà el 15 juny.
  • Període de matricula del 16 al 22 de juny (amb cita prèvia)

Share