VIII JORNADA EL CÒMIC UNA EINA PEDAGÒGICA

cropped-índex.jpegbaixa imagesDia: Dijous 16 d’abril de 2015 Lloc: Saló Internacional del Còmic de Barcelona (Palau núm. 2 de la Fira de Barcelona, Montjuïc) Hora: – Ponències: 17:00 a 20:00 – Visites guiades: o Dijous 16 d’abril de 15:00h a 16:00h. Visita per a professors de secundària o Dijous 16 d’abril de 16:00h a 17:00h. Visita per a professors de primària A qui va dirigida: docents, pedagogs, bibliotecaris, editors… Organitza: FICOMIC i Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya Inscripció via web: del 2 de març al 7 d’abril Places limitades. La inscripció a les ponències i a les visites guiades s’ha de fer per separat. L’adjudicació de les places, tant per a les ponències com per a les visites guiades, es farà per ordre d’inscripció.

programa

més informació

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, IMPULS A LA LECTURA I BLOCS SOBRE LA LECTURA, LLENGUA CATALANA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *