CONTE DE SANT JORDI CANTAT I DOSSIER DE PROPOSTES PEDAGÒGIQUES

CONTE DE SANT JORDI CANTAT:


DOSSIER DE PROPOSTES PEDAGÒGIQUES, pensat especialment perquè mestres, caps i monitors, pares i mares, etc. pogueu treballar la llegenda i la cançó amb els infants d’una manera ben entretinguda, original i divertida.

Les activitats proposades al dossier estan separades en dos blocs:
Activitats multimèdia:
Omplir els buits de la lletra
Ordenar les estrofes desordenades
Cantar la cançó amb la versió Karaoke
Enregistrar un videoclip de la cançó
Manualitats:
Pintar els dibuixos dels personatges
Fer titelles dels personatges
Muntar un escenari de titelles

Hi ha activitats que poden funcionar millor amb infants més petits i d’altres per a nens i nenes més grans; com que el que us presentem són propostes, podeu adequar-les a les vostres necessitats o gustos segons l’edat dels infants o quina aspecte us interessi més treballar.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *