TEACHER’S LUNCH IN ENGLISH

Des del Departament, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Nord-Americans, s’inicia en breu l’acció Teachers’ lunch in English: Acció per a consolidar el nivell d’anglès del professorat consistent en participar en espais de conversa sobre temes d’actualitat per millorar la llengua i en dinar en un ambient d’immersió en anglès. Les sessions van a càrrec de docents de l’Institut d’Estudis Nord-americans. S’ofereixen dos grups corresponents als nivells B2 i C1 que començaran els dies 6 i 8 de maig respectivament.

Trobareu tota la informació a la xtec, juntament amb el formulari d’inscripció a http://www.xtec.cat/web/projectes/llengues/llenguaanglesa

Inscripcions fins el dia 29 d’abril de 2013

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in CURSOS I CONFERÈNCIES, LLENGÜES ESTRANGERES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *