CONFERÈNCIES PER AL PROFESSORAT D’ANGLÈS AL SE BADALONA

Conferències adreçades al professorat d’anglès de primària i secundària i al professorat en general a qui pugui interessar.  (Cartell informatiu en pdf):

* Thursday, 7th February
2.0 Tools for Communicative Competence Development
Ricard Garcia, tècnic de l’Àrea TAC. Dep. Ensenyament.

Tuesday, 5th March
Acting out with children for Language Learning
Inma Piquer.Tècnica del S. de Ll. Estrangeres. Dep. Ensenyament.

* Tuesday, 16th April
Competency-based Activities for teaching English
Natàlia Maldonado. Responsable CIREL. Dep. Ensenyament.

Lloc: Totes les sessions es realitzaran al SE de Badalona. Web del SE .
Av.Maresme, 212 (Metro L2 Sant Roc | Bus: BD3-B25-B26-B30-B31)
Horari: De 17.30 a 19.30
Organitza: SE Badalona amb la col·laboració dels SSTT de BCN Comarques.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in CURSOS I CONFERÈNCIES, LLENGÜES ESTRANGERES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *