MESTRESCLASS. ESPAI DE VÍDEOS EDUCATIUS EN CATALÀ A LA XARXA

Mestresclass és un projecte impulsat per la UOC i l’ARA amb l’objectiu de donar suport a la creació de contingut audiovisual educatiu en català

Quins tipus de vídeos recull Mestresclass?

Aquest projecte ofereix 3 apartats audiovisuals:
1. Aula al núvol. Compta amb vídeos autoeditats per professors, amb l’acompanyament de la UOC.
2. Masterclass. Conté els millors moments de xerrades de grans conferenciants.
3. Bones pràctiques. Disposa de clips audiovisuals que presenten iniciatives promogudes per mestres i professors de diferents nivells.

Aprenem.ara.cat i Mestresclass.cat, les plataformes de Mestresclass

Mestresclass disposa de dues finestres complementàries a la xarxa. D’una banda, a Aprenem.ara.cat l’ARA ofereix el recull de vídeos que es generin en el marc d’aquesta iniciativa audiovisual. Aquesta secció dins de l’ARA garantirà la visibilitat dels vídeos. D’altra banda, a Mestresclass.cat, la UOC, a més de recollir els vídeos, detallarà la informació necessària per participar al projecte. I és que, des de la UOC, es guiaran amb assessorament i tallers els professors que vulguin crear, editar i publicar els seus propis vídeos.

A qui s’adreça Mestresclass?

A estudiants de tot l’àmbit lingüístic català, a professors de tots els nivells educatius i a totes les persones interessades en la formació al llarg de la vida.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *