ATRAPATS PELS LLIBRES. ACTIVITATS, JOCS I ESTRATÈGIES PER FER ESTIMAR ELS LLIBRES ALS INFANTS

Buñuel, Ana F.; Gassó, Anna; Pons, Nathalie. Departament d’Ensenyament. Àrees: Diverses àrees

Descripció: Dossier que pretén ajudar els/les mestres de parvulari i cicle inicial en la tasca de fomentar l’interès pels llibres i el plaer per la lectura en els infants de tres a vuit anys. Conté propostes d’activitats agrupades en cinc blocs: activitats per acostar els llibres als infants; activitats per desvetllar els continguts que s’expliquen als llibres; activitats lúdiques al voltant de frases conegudes; activitats per compartir allò que s’ha escoltat o llegit i propostes perquè els infants entrin dins els diferents gèneres literaris.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in IMPULS A LA LECTURA I BLOCS SOBRE LA LECTURA, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *