NOUS PORTALS ESPURN@

Aquest 2012-2013 Espurn@ s’inicia mb totes les activitats que ja coneixeu dels cursos anteriors i amb algunes de noves. El canvi més important d’enguany, és que traslladen els portals amb els que varen començar ara fa 5 anys en un Moodle per muntar un nou Espurn@ a Drupal.

A partir d’ara, cada docent, podrà donar d’alta o baixa del projecte Espurn@ els seus alumnes. Els assignareu un usuari i contrasenya i aquest grup quedarà associat al vostre perfil.
Com sempre el projecte està obert a les col·laboracions de tothom qui ho vulgui: bé aportant alguna activitat nova o bé afegint-se a un grup que ja en prepara una.
Les activitats dels portals Espurn@ són fruit del treball de docents apassionats que “enxarxats” comparteixen les seves idees, recursos i experiències col·laborant a fer millor l’escola mentre seguim aprenent cada dia.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *