CURSOS, CONCURSOS I CONVOCATÒRIES


Podreu consultar tots aquests cursos, concursos i convocatòries entre molts d’altres al bloc del Servei de Llengües Estrangeres del Departament d’Educació: http://phobos.xtec.cat/pluriling/

1.- CONCURS IUVENES TRANSLATORES 2012

Fins el 20 d’octubre: S’ha obert el termini d’inscripciço pel Concurs de Joves Traductors 2012 (Iuvenes Translatores 2012), organitzat per la Direcció General de Traducció de la Comissió Europea, que ha habilitat un espai web pel concurs. L’objectiu del concurs, que s’ha consolidat amb èxit en els darrers anys, és fomentar l’ús de les llengües a Europa i en particular, l’art de la traducció. La Comissió Europea farà una selecció entre els centres inscrits mitjançant un mètode aleatori per adjudicar els centres participants. BASES

http://phobos.xtec.cat/pluriling/index.html#Juvenes2012

2.- CONVOCATÒRIES EUROPEES DEL PROGRAMA D’APRENENTATGE PERMANAENT 2013

S’ha fet públic el nou calendari de les Convocatòries europees del PAP 2013: Comenius, Grundtvig, Erasmus, etc.

 

http://ow.ly/cI3PZ

3.- CURSOS E-TEACHERS: Oberta la convocatòria pels cursos E-Teachers, finançats pel Departament d’Estat dels EUA i dirigits al professorat d’anglès d’arreu del eón

http://blocs.xtec.cat/accionscoordinacio/2012/07/13/594 http://blocs.xtec.cat/curriculars/servei-de-llengues/

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, BEQUES I AJUTS, CURSOS I CONFERÈNCIES, LLENGÜES ESTRANGERES, PREMIS I CONCURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *