6è CONGRÉS EDUCACIÓ I ENTORN A LA SEU D’URGELL

  • 6è Congrés Educació i Entorn: Llegint, creixem!
    Termini d’inscripció: del 22 de març al 10 de maig

El 6è Congrés “Educació i Entorn” centra el seu contingut en la lectura, element clau en el Pla de Govern de la Generalitat 2011-2014, que fixa com a objectiu millorar l’èxit educatiu establint la competència lectora com a eix vertebrador de l’aprenentatge.

Sabem del cert que la lectura, en la seva concepció més àmplia, és un bé universal imprescindible que permet a les persones desenvolupar-se plenament i continuar aprenent al llarg de la vida. Per això, cal que els nens i les nenes i els nois i les noies tinguin les habilitats lectores necessàries per dominar les fonts del coneixement i del saber i, també, per créixer com a persones.

 

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in CURSOS I CONFERÈNCIES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *