UNITAT DE CATALÀ I CONEIXEMENT DEL MEDI DE 3R PRIMÀRIA: TEXT INSTRUCTIU

Aquest projecte va adreçat als alumnes de 3r de Primària (tot i que també es pot adaptar per 4t)
Desenvolupa una unitat de català, la qual girarà al voltant del text instructiu.
Partirem d’un vídeo en el qual s’explica “COM ES FAN ELS CARAMELS” i a partir d’aquest elaborarem un text instructiu (expressió oral i escrita), treballarem vocabulari relacionat amb els dolços i conceptes com el gènere i el nombre (gramàtica). També s’inclouen els sufixos (lèxic) relacionats amb el món dels oficis.Partirem d’un vídeo en el qual s’explica “COM ES FAN ELS CARAMELS” i a partir d’aquest elaborarem un text instructiu (expressió oral i escrita), treballarem vocabulari relacionat amb els dolços i conceptes com el gènere i el nombre (gramàtica). També s’inclouen els sufixos (lèxic) relacionats amb el món dels oficis.
Gerard Cervelló De Gea

ButlleTIC

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, CIÈNCIES SOCIALS, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *