CONTES MULTILINGÜES PER A ALUMNES NOUVINGUTS DE 7 A 12 ANYS

L’Associació Punt d’Intercanvi acaba de publicar el contes “D’un costat a l’altre”, el tercer volum de la col.lecció “Tu i Jo, Nosaltres”, que l’Associació desenvolupa dins el projecte “Educar en la diversitat”. Són tres contes multilingües que treballen la igualtat i el respecte a partir dels sentiments universals que ens igualen com a persones més enllà d’orígens i creences. Cada conte treballa uns aspectes de la intel.ligència emocional específics i inclouen una guia educativa amb paraules clau, a més d’una proposta d’activitats per a l’aula.

Els altres dos contes publicats són “La Lia, la Mei i en Saïd” i “Petit catàleg il·lustrat de les olors”. El primer tracta sobre la construcció de ciutadania en un món divers i el segon tracta de l’expressió dels sentiments.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *