NOVA ACTIVITAT D’ANGLÈS PER 3R PRIMÀRIA

Descripció:
Enjoy your meal és una activitat adreçada als alumnes de 3r nivell de primària que pretén treballar l’adquisició del vocabulari bàsic dels aliments i la nutrició en llengua anglesa.
• Porta material de suport afegit als Fitxers Adjunts i una programació de l’activitat. Ha estat elaborat per Esther López Ramírez de l’Escola Schola de Rubí com a projecte final del curs D206: Ús metodològic de les pissarres digitals, en la seva edició del curs 2009-2010.
Autor/a: Esther López Ramírez Nivell/s educatiu/s: CM Primària
Àrea curricular: LE-Llengües estrangeres Àmbit/s competencial/s: Comunicativa, lingüística i audiovisual

URL permanent: http://alexandria.xtec.cat/mod/data/view.php?rid=237

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, LLENGÜES ESTRANGERES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *