Creant mapes de manera simple amb el nou Creador de mapes

Amb Google Creador de mapes, ara disponible als Estats Units, Canadà, i més de 180 regions, és EL moment d’una renovació. Avui, estan revelant la nova i simplificada interfície per a l’usuari de Google Creador de mapes per ajudar a tots els usuaris a crear mapes dels llocs que millor coneixen i fer que la seva ciutat natal brilli en Google Maps.

 

 

Con el Map Maker, podrán fácilmente asegurarse de que el cambiante mundo a su alrededor se refleje en el mapa.No es necesario que sean expertos en geomática para usar Google Map Maker. El estudiante de secundaria – además Eagle Scout –, Tommy Bruce, es una súper estrella del mapeo, y encuentra en esta actividad diversión, un sentimiento de realización, y una manera simple de ayudar a aquellos en su comunidad, así como a los visitantes a tener la mejor y más completa información posible. El empezó mapeando caminos para bicicleta en Mooresville, su ciudad natal en Carolina del Norte y ahora, como parte de un programa de intercambio en Puebla, México, mapeando ríos sin marcar que corren a lo largo del pueblo. Comiencen aquí.

 

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, CIÈNCIES SOCIALS, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *