RECURSOS LINGÜÍSTICS PER TREBALLAR EL NADAL

Butlletí del Consorci per a la Normalització Lingüística Núm. 11:   Nadal de 2011

Ja tornem a ser a les portes de Nadal i d’un nou any. Per a les festes nadalenques us han preparat tot un seguit de recursos  que poden ser d’ajut. Per al nou any 2012, us presentem diferents propostes i eines ben interessants.

» Especial Nadal 2011

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

2 Responses to RECURSOS LINGÜÍSTICS PER TREBALLAR EL NADAL

  1. damia says:

    Bon dia,
    els enllaços no funcionen

  2. Monti Mestres says:

    Hola,
    T’agraeixo enormement que m’hagis avisat. Ara ja ho he arreglat. Fins aviat. Monti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *