5ª CONVOCATÀORIA DEL CONCURS FONIX 2012

Inscripció del 14 de novembre 2011 al 20 de gener 2012: El Concurs Fonix, promogut inicialment per International House, forma part de les activitats de col·laboració amb entitats educatives per a l’impuls de la llengua anglesa a Catalunya, i ofereix la possibilitat de participar als centres educatius de primària, secundària i ensenyaments postobligatoris.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, LLENGÜES ESTRANGERES, PREMIS I CONCURSOS. Bookmark the permalink.

3 Responses to 5ª CONVOCATÀORIA DEL CONCURS FONIX 2012

 1. Ens volien inscriure, els cursos de cinquè i sisè, a aquest concurs.
  No tenim nom d’usuari ni tampoc contrasenya i no sé com obtenir les dades.
  Si us plau, demanaria una resposta ràpida ja que no tenim molts dies.
  Gràcies,
  Amalia Arbeo
  Mestra d’anglès de %è i 6è

 2. Monti Mestres says:

  Hola, Has de registrar-te en un formulari que t’apareixarà clicant a la paraula “aquí” que trobaràs en un rectangle blau, al marge superir dret de la pàgina http://www.concurs-angles.info/.

  Posa “ACCÉS A CENTRES REGISTRATS” i a sota “Registri’s aquí”. Perquè se t’obri el formulari, has de clicar just a la paraula “aquí”, no a la de “Registri’s”.

  Espero haver-te pogut ajudar. Tanmateix, si tens qualsevol altre dubte, pots enviar-me un correu-e (mmestr13@xtec.cat) o bé trucar al Servei Educatiu (Telf. 93.554.15.20/21/22) i preguntar per mi (Monti Mestres).

 3. Monti Mestres says:

  Perdona t’he donat malament el telèfon. És 93.554.17.20/21/22).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *