NOVETATS AL BLOC D’ANGLÈS “SHARING TO LEARN”

Noves entrades que s’han incorporat:

Only for teachers: Treballes AICLE (CLIL) al teu centre? Aquí tens un article que t’interessa! Bona lectura!!

Only for teachers: Una web que ens ajuda a pronunciar correctament…
Songs: Repassem els COLORS amb una cançó molt senzilla d’aprendre.
Activitat: Escrivim la data i el temps de manera “virtual”. Una possibilitat de treballar el vocabulari del temps, dels dies de la setmana, dels números i altres en l’inici o final de la classe.

– El canal CxAtv (Compartir per Aprendre TV) té més de 50 cançons, rutines i altres…. NO te’l perdis. El trobaràs al marge esquerre del bloc.

Per a la festa de HALLOWEEN.: Algunes NOVETATS que us poden ajudar a treballar aquesta festa amb el Language Assistant:

Gadget: S’ha incorporat un gadget que fa el compte enrere del dia de la Festa.

Activitat: Fes una carbassa de Halloween virtual! També hi ha un video per si alguna familia s’anima a fer-la a casa de manera tradicional.

Altres jocs: Descobreix els números de l’1 al 20 que s’amaguen al Castell misteriós de Halloween.
On ha amagat el Dr. Frankestein el cervell del seu monstre de Halloween?

Song: Una cançó per treballar el tema de la festa.

CLIC: Dos paquets que es poden treballar en gran grup, en petit grup amb el Language Assistant, …

SI TENIU OCASIO DE LINKAR EL BLOC  A LA  VOSTRA PÀGINA  DE L’ESCOLA PODREU FER QUE ELS NENS I NENES PUGUIN JUGAR, CANTAR I PARLAR DE LA FESTA A CASA.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, BLOCS ANGLÈS, LLENGÜES ESTRANGERES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *